APERITÍV
0,1L Cinzano bianco / rosso / dry
0,1L Elizabeth Frizzante, rosé polosladké perlivé, Muškát moravský Frizzante, polosladké perlivé, Hubert de Luxe, polosladké, suché
0,1L Hubert Nealko
0,1L Mionetto Prosecco Doc Treviso Brut
0,04L Hruškovcia Jelínek 40%
0,04L Bošácka slivovica 52%
0,04L Marhuľovica 40%
0,04L Jalbkovica 45%
PREDJEDLÁ
60g Domáca paštéta z kačacej pečene s tymiánom, domáci brusnicový džem
80g Čerešničky z mozarelly so cherry paradajkami, bazalkovým pestom
a mandľovými orechmi
50/ 50g Marinovaná červená repa, jemný kravský syr, dresing, píniové oriešky
60g Roastbeef, zelerový šalát
60g Bravčová šunka od kosti, chrenové mascarpone
80g Prosciutto plnené syrom ricotta so šošovicovým šalátikoma beluga- bio šošovicou
60g Dusená šunka plnená chrenovou šľahačkou50g
60/30g Brokolicová Panna Cota s údeným lososom
50g Hovädzí tataráčik s hriankami
50g Kačacie prsia s jemným zelerovým šalátom
Ku každému predjedlu podávame domáce pečivo.
POLIEVKY (0,3 L)
Hydinový vývar s rezancami a zeleninou
s pečeňovými haluškami a zeleninou
Hovädzí vývar s rezancami, zeleninou a mäsom alebo pečeňovými haluškami
Hovädzí vývar s mäsovými raviolami a julliene zeleninou
Paradajková polievka s bylinkami, šľahačkou a ginom /bezlepková/
Brokolicový krém s mandľovými lupienkami /bezlepková/
Tekvicový krém s praženými lupienkami
Bažantí vývar so širokými rezancami
HLAVNÉ JEDLÁ
250-350 Pečený pstruh na masle s bylinkami
200g Zubáč s miešanou ratattouile zeleninou, feniklom a hráškovým pyré /8/
150g Filet z lososa na citrónovom masle so šalátom s beluga šošovice a cícerom
200g Pečené kačacie prsia, batátové pyré, restovaná zelenina
200/100g Kačacie prsia grilované na červenej kapuste s opekanými šúlancami
150g Pečený teľací chrbát s chrumkavou cibuľkou a batatovým pyré
150g Teľacie stehno „Sous-vide“ s vínovou omáčkou a mätovo-hráškovým pyré
200g Kuracie prsia obalené v prosciutte, s halloumi syrom
200g Kuracia roláda plnená brokolicou a syrom Cheddar s dukátikom z bravčovej panenky
200g Kuracie prsia Supreme /šťavnaté prsia s kožou a kosťou/ s grilovanou zeleninou a bylinkovou omáčkou
150/200g Morčacie prsia so špargľou na holandskej omáčke
180g Morčacia saltimbocca so šalviou a anglickou slaninou na maslovo vínovej omáčku
200g Bravčová panenka s fazuľkou obalenou v oravskej slanine, tymiánová omáčka
200g Bravčová panenka so zelérovým pyré, karamelizovanou cibuľkou a hubovo špenátovým knedlíkom
200g Bravčová panenka s dubáčikovou omáčkou, kuracím rezníkom v zemiakovom cestíčku
150g Hovädzí steak zo sviečkovice s dubákmi, portebolo, sušenou paradajkou a mliečnou penou /9/
150g Sviečková na smotane s domácimi brusnicami a šľahačkou
150g Ragú s diviny so zeleninou a červeným vínom
180 g Jelenie medailonky s hubovou omáčkou
180g Dusené králičie stehienko, jemná horčičná omáčka, domáce spätzle
300g Jahňacie koleno na tymiánovej omáčke so zemiakovým suflé
Bezmäsité hlavné jedlá
300 g Rizotto do zeleninou
200 g Tofu na ihle so sviežou zeleninou
PRÍLOHY
200g Pečené alebo varené baby zemiaky v šupke
150g Dusená ryža
200g Steakové hranolky
150g Gratinované smotanové zemiaky
150g Zemiakové rosty
180g Varená domáca knedľa
150g Karlovarská knedľa
100g Grilovaná zelenina
200g Zemiakový majonézový šalát
150g Parená zelenina
150g Malý zeleninový šalát(1 misa cca 6x šalát)
DETSKÉ JEDLÁ
220g Pečené kuracie stehno pečené na majoránke s dusenou ryžou alebo zemiakovou kašou
80g Kuracie rezance na syrovej omáčke s parenou karotkou a dusenou ryžou
80g Kurací rezník so zemiakovou kašou
DEZERTY
100g Ovocný Sorbet – ovocná dreň s čerstvým ovocím a vermutom (podľa aktuálnej ponuky)
80g Horúce maliny s vanilkovou zmrzlinou
60g Čoko torta s vanilkovou zmrzlinou a ovocím
80g Sacherov rez s čokoládovo-smotanovým dipom
100g Pohárik panna cotta s lesným ovocím
100g Malinový koláč
80g Smotanová torta s mascarpone s čerstvým ovocím a mätou
100g Čokoládový fondant s jahodovým sorbetom
100g Domáci vanilkový krémeš
100g Mandľovo-mrkvová torta s citrónovou polevou
100g Jablkovo-orechová štrúdľa
100g Makovo-višňová štrúdľa
Čokoládová fontána s ovocím
JEDLÁ NA RAUT
Hlavné jedlá
Ostatné jedlá
Bezmäsité prílohy a šaláty
Bufet obložené MISY
(možnosť prípravy aj z klobáskou, niťami, parenicou, slovenským prosciuttom, apod.)
V prípade záujmu je možné objednať si aj viac ako jeden druh jedla pre vašu rezerváciu, informujte sa o tejto možnosti.
2022 © Hotel KOCHAU ** | Tvorba web stránok